Biografi

Møt Mohit.

En prosjektleder og product manager som for tiden jobber i Inspera AS. Mohit har bodd i Norge, India og Frankrike – hvor han har studert og jobbet i ulike perioder av hans 25 år gamle liv. Etter to års arbeidserfaring som web- og systemutvikler ved Inspera i Oslo bestemte han seg for å ta en mastergrad i «Conception and Management of Complex Information Systems» på det anerkjente universitetet Ecole Polytechnique i Paris. Det førte til en jobb i «Business analytics and development»-avdelingen i IBM, der han hovedsakelig arbeidet med et stort prosjekt hos Galaries Lafayette som prosjektleder.

I løpet av bachelorstudiene i India, fikk Mohit anledning til å prioritere flere av sine interesser utenfor fagområdet Informasjons- og kommunikasjonsteknologi . Han tilbrakte mye av fritiden med å se på nattehimmelen, og å lære om universet. Dette ble senere delt med andre studenter under organiserte foredrag og presentasjoner i Astronomy Club i Manipal University. Her hadde han i løpet av de tre årene ved skolen flere ulike frivillige verv. Mohit liker å skrive og arbeidet et år ved Editorial Board i Manipal Institute of Technology. I tillegg hadde han ansvar for utforming og layout av et 200-siders magasin, der han fikk mulighet til å utdype seg i InDesign og Photoshop. Dette førte ofte til søvnmangel, men det var fort glemt, da vervet ga han nye venner for livet.

Oslo er hjembyen til Mohit, og er nok selv på frosne vinterdager byen der han føler seg aller mest komfortabel. Om muligheten for en reise utenbys skulle by seg, er han likevel ikke vond å be, det være seg i privat eller jobbsammenheng. Irland og USA er andre land Mohit er glad i. Han er en stor fan av The Beatles, og elsker å gå på konserter.

Hvis du ønsker å kontakte Mohit, vennligst send ham en e-post på engelsk, norsk, hindi eller fransk på følgende adresse: post@mohitgidwani.com

Takk for at du stakk innom siden!